
با من همراه شو تا یه غذای خوشمزه با تمر هندی یادت بدم.
میگو: یک کیلو گرم
نشاسته ذرت: 3قاشق غذاخوری
آب لیموترش: به مقدار لازم
سویا سس: 3قاشق غذاخوری
پیازچه: یک دوم پیمانه خرد شده
فلفل دلمه ای: یک دوم پیمانه خلالی شده
سیر خرد شده: 3حبه
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و ادویه مخلوط: به مقدار لازم (زردچوبه، دارچین، فلفل سیاه، گرد لیمو، فلفل قرمز)
قارچ: 300گرم
تمر هندی خیس شده در آب ولرم و صاف: یک دوم پیمانه
میگو را با نشاسته ذرت، آب لیموترش، نمک و سس سویا مخلوط کنید. پیازچه ،فلفل دلمه ای و سیر را با کمی روغن تفت دهید، سپس میگو و نیمی از ادویه را اضافه کنید.
هنگامی که آب میگو کشیده شد قارچ را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس مابقی ادویه را اضافه کنید.
تمر هندی را اضافه کنید سپس روی آن را پوشانده و اجازه دهید تا کاملاً سس آن غلیظ شود.